Icon Buttons Winamp Icon Winamp Media Player Icon Media afspiller VLC Player Icon Webplayer
Shakira - Waka Waka (Steffwell Bootleg)

CREW OVERSIGT

Christinaac36

Admin

Jeg hedder Christina og Jeg er vild med mennesker, musik, fest og farver. Vil påstå at jeg ikke kan beskrives, men altså skal opleves… måske vi skal kalde mig partyshakers festbombe 😉

DjGulvBass

DJ/ Radio vært

Laver musik, spiller trommer og guitar. Laver YouTube omkring elektronik. Er spejderleder. Har været Twitch DJ i omkring et år. Har undervist i 3D print. Uddannet pædagog medhjælper. Min store passion er 90er musik og EDM. Har to børn hver anden uge 7/7.

Queen-Bitchen

Admin

Jeg er kendt som Queen-Bitchen eller QB. kvinden der til tider har lidt for meget attitude, men det er altid venligt ment, og samtidig så er jeg hende den tossede på chatten, der altid deler ud af sin sort og til tider, (ret ofte). (faktisk altid) yderst platte humor.

Yeti

Admin

Jette kendt som rolig og lyttende, og mor til fire tossede børn. Men når hun er på radioen, er hun den den sjove og fjollede. Yeti er vild med god musik og holde en god fest sammen med jer på radioen

DJ ALPHA

DJ / RADIO VÆRT

Dj’en der godt kan li tempoet er højt og spiller brand varme hits, jeg er jo brandmand, genren ligger gerne i Dance, harddance, techno og andet tempofyldt, humøret er altid højt og stemningsfyldt, elsker at være ude og vises radio fanen til div arrangementer.

Nitte

Admin

Nitte der er med til festen, altid glad og smilende. Er med på en god joke, især hvis den handler om dåser, bananer eller en lille fjeder. Men ellers stille og rolig, bare man opfører sig pænt

DJ DARKSIDE

DJ / RADIO VÆRT

DJ DAMPER

DJ / RADIO VÆRT

Halv gammel ståder med 17 år i disco branchen, med ca 800 jobs under bæltet som inkludere alt fra fødselsdage, privat fester, clubs, bryllupper konfirmationer, er DJ damper den rette mand til at starte en hver fest!

VIKING

Discord Ansvarlig / Admin

Render rundt på et hotel og holder tinge kørerne. Men på radioen er jeg den stille og rolig gut som er med på fis og ballade og tager det hele i et roligt tempo. Viking er også den der holder styr på vores Discord. Hvad han ikke ved om vores Discord, kan der skrives mange mange bøger om!

JJ

Admin chef

Social pædagogen, der holder styr på admin afdeling, og søger der kommer styr på kommende show af vores værter. Elsker rigtigt meget forskellige musik, og havde en god fest. Men det også hende de kalder mor inde på radio’en.

DRPawlik

Ledelse / Radio Chef

Hvem er DrPawlik ? En DJ der elsker alt musik der indeholder en god bass så lytterne kan få luftet bassarmen og han åbner gerne sin konsultation for at giver dig en lækker musikalsk indsprøjtning. Ligeledes han går samtidig også op i, at alle lyttere også oplever, at de er en meget vigtig del af fællesskabet.

BLACKSWAN

Ledelse / Tekniks ansvarlig

BLACKSWAN er manden bag hjemmesiden og alle den tekniske funktioner. BLACKSWAN ved alt om hjemmesiden og den systemer! Tror du os ik? Spørg ham næste gang han er på chatten!