Icon Buttons Winamp Icon Winamp Media Player Icon Media afspiller VLC Player Icon Webplayer
Blasterjaxx - JUMP AND RAVE

Hjemmesiden er nu klar!

Velkommen til Partyshaker.dk – Din ultimative musikdestination for den perfekte fest!

Vi adskiller os fra mange andre hjemmesider ved at gøre det let og tilgængeligt for dig at nyde vores webchat og andre fordele uden at skulle oprette en bruger. Hos os behøver du ikke bøvle med login-processen eller oprettelse af en konto til webchatten. Det er nemt, hurtigt og lige til at gå til.

Ønskesangsystem:
I vores musiksystem har du mulighed for at ønske din yndlingssang op til tre gange dagligt. Dette er stadigvæk under test for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores brugere.

Webplayer:
Vores webplayer popper op i venstre hjørne på din pc, når du trykker på den. Vi streamer i øjeblikket med en kvalitet på 192 kbps, men vi har planer om at opgradere til 320 kbps i fremtiden for at sikre en endnu bedre lydoplevelse.

Andre afspillere:
Vi tilbyder også direkte streaming til populære afspillere som Windows Media Player, Winamp og VLC Player. Disse funktioner er stadigvæk under test for at sikre en optimal performance.

Playlister & Programmer:
Vores nuværende streamingudbyder er på engelsk, hvilket afspejles i vores kalender. Vi er aktivt på udkig efter en løsning, der kan tilbyde en kalender på dansk for at give vores brugere den bedste oplevelse.

Playlister:
Vores playlister omfatter tre typer: Nat Radio, Non Stop og Aften Radio. Natradio blander alle radiostationens musikgenrer, fra stille og roligt til hurtigt og hårdt. Non stop-musikken spænder bredt, lige fra det nyeste til det ældste, primært med energifyldt musik. Aften Radio er fyldt med elektroniske vibes, pulserende bas og fede rytmer for at sætte gang i festen hver aften.

Værter:
På vores playliste vises værterne som “LIVE eller ON AIR”, hvilket betyder, at programmet er live og skaber en interaktiv og engagerende oplevelse for dig.

Hjemmeside:
Vores hjemmeside er designet med dig i tankerne. Layoutet er 100% færdigt, men vi vil fortsat finpudse det for at sikre den bedste brugeroplevelse. Forvent spændende ændringer undervejs, der vil gøre din tid på Partyshaker.dk endnu mere fantastisk.

Tak for at vælge Partyshaker.dk som din festmusikdestination. Vi glæder os til at skabe uforglemmelige fester med dig!